SASOCA blev stiftet i 2017 under det juridisk gældende navn "Steen Arnesen Soccer Agency IVS" med CVR nr. 38429728.

Virksomhedens formål er "at repræsenterer en fodboldspiller og/eller en klub ved forhandlinger og indgåelse af en spillerkontrakt, herunder en lejeaftale, eller repræsenterer en klub ved forhandlinger og indgåelse af en transferaftale".

I forbindelse med Scouting udarbejder vi screenings- eller individuel rapport med brug af det internationale rating system C, B, A, A+.

 

SASOCA´s Team består af:    

                              

Steen Arnesen (født 1965)

Fodboldagent

Steen har mange års erfaring med forhandlinger, virksomhedsdrift og med fodbold i alle aspekter. Steen har været en hurtig og bomstærk venstre back i Brønshøj Boldklub og Bispebjerg Boldklub, ungdomstræner i Vejle Boldklub U-19 og U-15 med UEFA-B Licens samt DBU dommer, så han har et stort netværk blandt klubber og spillere.

 

PierPaolo Costabile (født 1968)

Europæisk Repræsentant og Scout

Paolo er født og opvokset i Rom, og spillede elitefodbold som ung i flere klubber i Rom. I de år etablerede Paolo et stort netværk, og har i dag forbindelse til klubber, spillere og agenter i Italien, Argentina og Norge. Paolo har stor passion for fodbold og arbejder med scouting af unge talenter. Han er senest blevet ansat som talent-scout i FC Helsingør.