THE PAGE IS UNDER CONSTRUCTION

SASOCA repræsenterer både talentfulde ungdomsspillere og kvalificerede seniorspillere

SENIOR

 

Simon Ustrup,  21 år, Avarta, Wingback, 2. Division

UNGDOM

 

William Arnesen, 16 år, FC Helsingør, Angreb/Kant, U-17 Divisionen

 

Luca Costabile Bregninge, 16 år, FC Helsingør, Venstre back/midtbane, U-17 Divisionen

Emil Matic, 17 år, FC Helsingør, Forsvar, U-19 Divisionen

 

 

19-03-2017

HIK U-15 mødte oprykkerne til ØST 1, HB Køge, i en velspillet første turneringskamp. Aran Yamchi startede på sin vanlige 6-position i en forholdsvis bunden opgave med at dække HB Køge´s offensive midt. HIK var på dagen det bedst spillende hold, men to advarsler kostede, så resultatet blev 1 - 2 til HB Køge. Aran spillede en god kamp, men blev af taktiske årsager udskiftet midt i anden halvleg da HIK kom bagud. 

04-03-2017

William Arnesens seneste kamp var en træningskamp mod Randers FC som blev afholdt på B1909´s bane ved Odense. Kampen startede jævnbyrdigt, men efter 20 minutters spil gav FC Helsingørs genpres dem et lille overtag som holdt kampen ud. Resultatet blev 1 - 0 til FC Helsingør U-15, og målet var et flot, dykkende langskud fra William hen over Randers FC´s målmand.

SASOCA blev stiftet i 2017 under det juridisk gældende navn "Steen Arnesen Soccer Agency IVS" med CVR nr. 38429728.

Virksomhedens formål er "at repræsenterer en fodboldspiller og/eller en klub ved forhandlinger og indgåelse af en spillerkontrakt, herunder en lejeaftale, eller repræsenterer en klub ved forhandlinger og indgåelse af en transferaftale".

I forbindelse med Scouting udarbejder vi screenings- eller individuel rapport med brug af det internationale rating system C, B, A, A+.

 

SASOCA´s Team består af:    

                              

Steen Arnesen (født 1965)

Fodboldagent

Steen har mange års erfaring med forhandlinger, virksomhedsdrift og med fodbold i alle aspekter. Steen har været en hurtig og bomstærk venstre back i Brønshøj Boldklub og Bispebjerg Boldklub, ungdomstræner i Vejle Boldklub U-19 og U-15 med UEFA-B Licens samt DBU dommer, så han har et stort netværk blandt klubber og spillere.

 

PierPaolo Costabile (født 1968)

Europæisk Repræsentant og Scout

Paolo er født og opvokset i Rom, og spillede elitefodbold som ung i flere klubber i Rom. I de år etablerede Paolo et stort netværk, og har i dag forbindelse til klubber, spillere og agenter i Italien, Argentina og Norge. Paolo har stor passion for fodbold og arbejder med scouting af unge talenter. Han er senest blevet ansat som talent-scout i FC Helsingør.

 

 

 

SASOCA er en international fodboldagent virksomhed med udspring i Danmark.

Vi hjælper fodboldspillere og klubber med forhandling, indgåelse af kontrakt og leje/salg.

Fodboldspiller?

Er du fodboldspiller og har brug for at få en repræsentant med til kontraktforhandling eller finde en ny klub? Så kontakt os (klik øverst på denne side). Vi aftaler sammen hvordan vi bedst kan opfylde dine ønsker.

For hver spiller kan vi udarbejde vi en "præsentationspakke" bestående af:

  • Grafisk præsentation
  • Video
  • Datablad
  • Udtalelser og anbefalinger

Vi kan også formidle prøvetræning og uformel kontakt til klubber hvis du ønsker dette.

Vi svarer også gerne på spørgsmål fra forældre eller værger til unge fodboldspillere (15 - 18 årige), hvis man er blevet kontaktet af en klub eller har brug for support ved indgåelse af en ungdomskontrakt.

Klub?

Som klub har man brug for ekspertise indenfor FIFA, UEFA og DBU´s love og regler for kontraktindgåelse og transfers. Vi kan bistå ved kontraktindgåelse og ved søgning og kontakt til dygtige spiller og klubber i ind- og udland.

Vi kan også være Scout for klubben.

Kontakt os ved klik øverst på denne side.

Om SASOCA

Virksomheden blev stiftet i 2017 af Steen Arnesen (Fodboldagent). Virksomheden er supporteret af Pierpaolo Costabile (Europæisk repræsentant og Scout).

Vores mange års erfaring og store netværk i danmark og internationalt sikrer at du som spiller eller klub får den mest professionelle og optimale hjælp du skal bruge.

Læs mere

Til højre kan du finde informationer om spillere, nyheder, virksomheden. Øverst på denne side kan du kontakte os.